onsdag den 1. maj 2013

Knækbrød

Ja lad os bare indrømme det, vi elsker begge brød! Tror ikke vi kan leve uden brød, men desværre er det jo ikke alt brød, der er lige sundt. Dog er disse knækbrød sunde, da de er proppet med sunde kerner og frø. Jeg kom faktisk til at give den ene plade for kort tid i ovnen, så de var helt bløde dagen efter, men så fik de lige lidt tid i ovnen, og så var de sprøde igen :)


Knækbrød (2 bageplader)
Ingredienser:
4,5 dl havregryn
1 dl 5-kornsblanding (jeg bruger Urtekrams)
2,5 dl grahamsmel
1 dl fuldkornshvedemel
2 dl solsikke frø
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
2 tsk salt
7 dl vand

Fremgangsmåde:
- bland alle ingredienserne godt
- lad trække min. 15 minutter
- smørres ud på bagepapir på to bageplader
- rids firkanter alt efter hvor store du vil have dine knækbrød
- bages ved 160 grader i ca. 1 time




Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar