3 dl sukker
2 æg
1 ½ dl mel
½ tsk bagepulver
2 tsk vanilje sukker
½ – 1 tsk fint salt
4 ½ spsk kakaopulver (ikke sødet)
140 g flydende margarine (normal margarine kan også bruges: smelt det og lad det køle af inden brug)
3 Lion bar (120 g) - kan erstattes af chokolade eller andre typer af chokoladebar
Fremgangsmåde:
- pisk æg og sukker til en luftig masse, tilsæt herefter resten af ingredienserne undtagen Lion bar (det hele skal røres godt sammen)
- hak Lion baren groft og kom stykkerne i dejen til sidst
- rør forsigtigt rundt, og fordel herefter dejen i en spring form
- hak Lion baren groft og kom stykkerne i dejen til sidst
- rør forsigtigt rundt, og fordel herefter dejen i en spring form
- kagen bages i ca. 25-30 min. ved 200 grader varmluft
- kagen er færdig når den er nogenlunde fast at røre ved, hvis man trykker på den, men den skal ikke være gennembagt, så strikkepinde-trikket kan altså desværre ikke bruges her (jeg gav kun min ca. 20-25 min. og det resulterede i en meget blød kage)
Bettina
- kagen er færdig når den er nogenlunde fast at røre ved, hvis man trykker på den, men den skal ikke være gennembagt, så strikkepinde-trikket kan altså desværre ikke bruges her (jeg gav kun min ca. 20-25 min. og det resulterede i en meget blød kage)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar