tirsdag den 7. maj 2013

Chokoladekage med Lion bar

Dette er en super lækker chokoladekage, som er nem at lave, og som ikke kræver ret lang tid. Derfor er denne kage god til en dag, hvor der skal være lidt lækkert til en hyggelig stund. Kagen er snasket i midten og sprød i kanten og på toppen. Lige en kage for de der elsker kagedej ;)


Chakoladekage med Lion bar
Ingredienser:
3 dl sukker
2 æg
1 ½ dl mel
½ tsk bagepulver
2 tsk vanilje sukker
½ – 1 tsk fint salt
4 ½ spsk kakaopulver (ikke sødet)
140 g flydende margarine (normal margarine kan også bruges: smelt det og lad det køle af inden brug)
3 Lion bar (120 g) - kan erstattes af chokolade eller andre typer af chokoladebar


Fremgangsmåde:
- pisk æg og sukker til en luftig masse, tilsæt herefter resten af ingredienserne undtagen Lion bar (det hele skal røres godt sammen)
- hak Lion baren groft og kom stykkerne i dejen til sidst
- rør forsigtigt rundt, og fordel herefter dejen i en spring form

- kagen bages i ca. 25-30 min. ved 200 grader varmluft
- kagen er færdig når den er nogenlunde fast at røre ved, hvis man trykker på den, men den skal ikke være gennembagt, så strikkepinde-trikket kan altså desværre ikke bruges her (jeg gav kun min ca. 20-25 min. og det resulterede i en meget blød kage)


Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar