torsdag den 9. maj 2013

Ismaskine

Okay, dette elektriske vidunder burde stå i alles køkkener! Vi har begge denne fine, fantastiske ismaskine. Det smarte ved den er, at man hurtigt kan lave en lækker is (på 10 minutter), og så laver man kun en portion is, så man kommer altså ikke til at spise for meget is :)


Alle slags is er lækre, men vores ismaskiner bliver ofte brugt til at lave yoghurt is, da dette er super hurtigt at lave, men også da man ikke sådan lige kan købe yoghurt is nogen steder. Og så må man jo gerne spise is hver dag, hvis det altså er yoghurt is uden for meget sukker :)

Denne sommer vil vi desuden eksperimentere med at lave forskellige slags sorbet is, is af kondenseret mælk og is lavet på mælk (ligesom Paradis is'). Vi kan kun anbefale dette vidunder af en ismaskine til alle is-elskende personer, og vi skal nok garantere mange is-opskrifter i løbet af sommeren! Køb den - du vil ikke fortryde det et sekund :)

Bettina & Charlotte

2 kommentarer:

  1. Uh, jeg har også længe tænkt på at købe en ismaskine og ikke lige vist hvad det skulle være for en, men den her lyder jo perfekt! Hvad er det for et mærke? :)

    SvarSlet
  2. Det er en OBH Nordica (model nr 6623). Og ja den er virkelig god og flot, og så fylder den meget lidt :) Men man skal bare være opmærksom på, at man altså kun kan lave en portion is i én skål (der er dog to skåle med, når man køber den, og man kan købe ekstra skåle) men den er virkelig alle pengene værd :)
    Hilsen Bettina og Charlotte

    SvarSlet