Denne opskrift giver den lækreste, smovsede, syndige karamel. Denne karamel kan bruges som "frosting" på en chokoladekage, som creme i en lagkage, som fyld i macarons og whoopie pies, eller man kan dyppe syrlige æble-både i karamellen som en lille lækker snack midt på dagen. Og så lige en hel masse andre ting...!
Tip: kog endelig 2-3 dåser nu når du alligevel er igang. De kan holde sig i hvert fald en del måneder i ubrudt tilstand :)
En dåse syndig karamel
Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk
Vand
Fremgangsmåde:
- pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk
- læg den i en stor gryde og fyld gryden med vand så det dækker hele dåsen
- kog nu dåsen ved svag varme i 3 timer (dåsen SKAL være dækket af kogende vand hele tiden)
- når der er gået 3 timer hældes vandet fra, og lad nu dåsen køle mindst 1 time
- åben herefter dåsen og brug den lækre karamel
- hvis du ikke bruger al karamellen, så husk at putte den i en lufttætbeholder af en art
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar