Jeg havde dog hverken tid eller overskud den pågældende dag, og jeg gad ikke spise rugbrød eller noget junk, så derfor blev det dette hurtige valg. Vores mor har altid gjort en dyd ud af at lave stort set alt mad fra bunden af, men nogen gange må man være realistisk med sin tid og springe over "hvor gærdet er lavest" desværre :)
Kyllingekødboller med ramsløg i tomatsovs (2 pers.)
Ingredienser:
1 pakke kyllingefars (gerne hjemmelavet)
1 dåse pasta tomatsovs (gerne hjemmelavet)
25g ramsløg eller en anden krydderurt og evt hvidløg
200g fuldkornspastaskruer
Fremgangsmåde:
- hak ramsløgene
- bland ramsløg i kyllingefarsen godt sammen (helst med fingrene)
- varm tomatsovsen godt op og hæld en sjat vand ved således at den ikke koger helt tør
- når tomatsovsen koger formes farsen som boller med to spiseskeer og lægges i den kogende tomatsovs
- al farsen formes til boller, og der røres engang imellem forsigtigt i tomatsovsen
- lad koge indtil bollerne har den rette konsistens (de er gennemkogte, når de er forholdsvis faste)
- kog fuldkornspastaskruerne i saltet vand
- anret tomatsovsen og kyllingekødbollerne på pastaen og riv lidt parmesan over lige inden servering :)
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar