Tip: man kan købe flydende stevia i større supermarkeder, og det er virkelig godt til smoothie, koldskål m.m., da man slet ikke kan smage, at der ikke er tilsat sukker.
Ingredienser:
1 dåse kokosmælk, ikke light! (men kun 150 g kokos"fløde" skal bruges)
75 g kokosmel
50 g havregryn
25 g kakaopulver
20 dråber flydende stevia
Saft fra ½ appelsin (eller lidt juice)
Pynt: 50 g finthakkede mandler (eller andre nødder eller kokosmel til at rulle kuglerne i)Fremgangsmåde:
- 12 timer inden sættes dåsen med kokosmælk i køleskab
- når den har stået i køleskabet i min 12 timer åbnes dåsen, og det ca 150g af det tykke kokos-"fløde" bruges (hæld kokos vandet i en isterningpose og brug til smoothie)
- bland det sammen med resten af ingredienserne
- smag til med stevia, lidt bananmos/dadler eller appelsinsaft
- blend mandlerne fint med en stavblender
- rul nu små kugler af dejen og rul dem tilsidst i de hakkede mandlerne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar