Sukkerfri luksus müsli
Ingredienser:
3-4 modne bananer
450g havregryn
75g solsikkekerner
25g græskarkerner
50g kokosmel
25g kolosflager
75g hakkede mandler
1 spsk kokosolie (evt. smør)
Kanel efter smag
Evt. 100g sukkerfri chokolade eller bare chokolade med høj kakaoprocent
Fremgangsmåde:
- mos bananerne i en skål og bland med havregrynene
- læg herefter i en stor bagepapirs-beklædt bradepande
- solsikkekernerne, græskarkernerne, kokosmel, groft hakkede kokosflager og groft hakkede mandler hældes i bradepanden, og blandes i havregryn-banan blandingen med hænderne (alt skal gerne være smurt ind i banan og gerne samle sig til små klumper, ellers skal der tilføjes mere banan)
- flad det hele ud på bradepanden og strø kanel over hele blandingen
- sæt i 180grader varm ovn i 10 minutter
- tag ud og tilføj kokosolie og bland godt, hvorefter der evt. strøes med kanel igen
- sæt i ovnen igen i 15-20min hvor der røres i blandingen et par gange
- tag blandingen ud af ovnen, og tilføj ca. halvdelen af den groft hakkede chokolade og rør godt imens chokoladen smelter
- når muslien er helt kold tilføjes resten af chokoladen
- muslien opbevares i en lufttæt beholder
Charlotte
- solsikkekernerne, græskarkernerne, kokosmel, groft hakkede kokosflager og groft hakkede mandler hældes i bradepanden, og blandes i havregryn-banan blandingen med hænderne (alt skal gerne være smurt ind i banan og gerne samle sig til små klumper, ellers skal der tilføjes mere banan)
- flad det hele ud på bradepanden og strø kanel over hele blandingen
- sæt i 180grader varm ovn i 10 minutter
- tag ud og tilføj kokosolie og bland godt, hvorefter der evt. strøes med kanel igen
- sæt i ovnen igen i 15-20min hvor der røres i blandingen et par gange
- tag blandingen ud af ovnen, og tilføj ca. halvdelen af den groft hakkede chokolade og rør godt imens chokoladen smelter
- når muslien er helt kold tilføjes resten af chokoladen
- muslien opbevares i en lufttæt beholder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar