Kartoffel-porre suppe
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
180 g porre (kun den hvide del)
40 g oliven olie
400 g kartofler
600 g vand
1-2 grønsags bouillon terning
100 g madlavings fløde (kan erstattes af sødmælk)
Salt
Peber
50-150 g bacon stykke til stegning (kan undlades)
Frisk persille til servering
Fremgangsmåde:
- Hak alle grøntsagerne fint
- I en gryde med olien svitses løg, hvidløg og porre, til de er let gyldne
- Kom kartoflerne, vand og bouillon terning i gryden, og lad det koge op i ca. 20-30 min.
- I mens kan du stege bacon tern på en pande, og herefter sætte det til side
- Med en stærk blender eller stavblender, blendes massen til den har den ønskede tykkelse
- Tilsæt fløde og blend det ud i suppen.
- Server suppen varm med lidt frisk let hakket persille og bacon på toppen
- Jeg serverede min suppe med pull-apart brød som passer utroligt godt til!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar