Müslibarer a la Tameka
Ingredienser:
1 dåse kondenserede mælk
½ dl goji bær, hakket
1 dl cashews, hakket
12 tørrede dadler, hakket
1 dl tranebær, hakket
3 dl havregryn
100 g makadamian nødder, hakket
2/3 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskar kerner
Fremgangsmåde:
- I en skål blandes alle nødder, frø og kerner (husk at hakke de ingredienser, hvor der står hakket ud for)
- Kom den kondenserede mælk i en gryde, og varm mælken op (den kondenserede mælken skal ikke koge, den skal blot være omkring de 40-50 grader - man kan mærke med en finger, om gryden er lidt varmere end din krops temperatur, og så bliver den kondenserede mælk lidt tyndere i konsistensen omkring de 40 grader)
- Derefter tages gryden af blusset, og den tilsættes til skålen med nødder, kerner og frø lidt af gangen
- Når alt er rørt godt samme, skal massen gerne være meget klistret endnu
- Kom dernæst massen på en bageplade beklædt med bagepapir
- Form en passende stor firkant
- Tænd ovn på 125 graders varmluft
- Slutteligt med våde hænder kan du pressen overfladen lidt ned, sådan du får en glat overflade
- Når ovnen er varm sætter du bagepladen i ovnen i ca. 1 time
- Efter bagningen skal müslibarerne stå i ca. 10 min og køle af
- Herefter kan du skære firkanten ud i ønskede størrelser
Ingen kommentarer:
Send en kommentar