Daddel-kokos barer med cookie dough og chokolade topping (inspiration: twin-food)
Ingredienser bunden:
300 g dadler110 g usaltede ristede cashewnødder
2 dl havregryn
3 spsk raw kakao pulver
2 dl kokos mel
- Blend alle ingredienserne i en blender eller med en stavblender til massen er helt ensformig og lækker
- Smør massen ud på en bradepande beklædt med bagepapir
- Stil nu denne i fryseren (gerne en times tid)
Ingredienser cookie dough:
50 g smeltet smør
60 g sukker
60 g brun farin
1 vaniljestang (kornene herfra)
1/3-1/2 dl sødmælk
1 tsk strøget fint salt
110 g hvedemel
40 g mørk chokolade
40 g hvid chokolade
40 g hvid chokolade
Fremgangsmåde cookie dough:
- Smelt smørret og chokoladen sammen i en skål (den må gerne være tyktflydende)
- Bland ingredienserne og rør dem godt sammen til du har en lækker masse
- Hvis massen ikke har den perfekte konsistens så tilsæt gerne mere mel
- Når bunden har været tilpas længe i fryseren tages den op og cookie doughen fordeles ovenpå
- Pynt eventuelt med lidt smeltet hvid og mørk chokolade som jeg har gjort
Ingen kommentarer:
Send en kommentar