Chili con carne (4 personer)
Ingredienser:
300-350g hakket oksekød
1 dåse kidney-bønner i chililage
1 dåse baked beans i tomat-lage
1 stort løg
3 fede hvidløg
1,5 dl vand
1 lille dåse tomat pure
1 lille dåse majs
300-350g hakket oksekød
1 dåse kidney-bønner i chililage
1 dåse baked beans i tomat-lage
1 stort løg
3 fede hvidløg
1,5 dl vand
1 lille dåse tomat pure
1 lille dåse majs
Lidt stødt chili eller frisk hakket chili efter smag (smag dig frem!)
1 spsk worcestersauce
1 spsk worcestersauce
1-2 spsk HP sauce
Nogle dråber tabasco efter smag
1 tsk god chayenne peber
1 tsk salt
1 tsk karry
Nogle dråber tabasco efter smag
1 tsk god chayenne peber
1 tsk salt
1 tsk karry
Evt. 1 lille rødbede groftrevet hvis du ligesom jeg ikke bruger kulør, da det giver en lidt brun farve
Evt. 1-2 små gulerødder groftrevet
Evt. 1/2 squash groft revet
Fremgangsmåde:
- Steg hakkede løg og presset hvidløg i lidt olie
- Tilsæt kødet og steg indtil det hele er brunet
- Tilføj nu begge slags bønner, vand, tomat puré og grøntsager (rødbede, gulerødder og squash)
- Tilsæt nu alle krydderier og saucer og smag til efter dine egne smagsløg
- Jeg serverer altid chili con carne med fuldkorns pastaskruer og evt. med lidt revet rød cheddar på toppen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar