Ingredienser anden:
1 stk. andebryst
1 fed hvidløg
1 lille løg
2 spk oliven olie
1/2 citron eller lime
Ingredienser salaten:
1 par salat blade
1/2 eller 1 avokado
1/2 rød snack pepber
1 par skriver honing melon
1 tomat
Ingredienser brødtern:
En gammel rest af brød (jeg brugte hvidt brød, men rugbrøds brødtern smager også super lækkert, de skal dog have længere tid i ovnen)
Olie (mængden kommer an på hvor meget brød man har)
1 fed hvidløg
1-2 tsk groftsalt
Fremgangsmåde:
- tænd ovnen på 200 grader varmluft
- skær brødet i tern, hak hvidløg og kom det hele ned i en lille fryse pose
- dernæst tilsæt salt og olie til brødet har suget noget af det
- lad brødet være i posen ca. 15 min for at trække smag til sig
- tag andebrystet og snit riller i den side med fedt (lige som man gør på en flæskesteg)
- hak derefter løg og hvidløg og kom det ned i et lille ovnfast fad
- dernæst tilsættes olien og det grove salt
- anden bages i ovnen i ca. 20 min
- sæt brødternene ind (de skal have ca. 5-7 mim) til de bliver gyldne
- imens det er i ovnen laves salaten.
- når anden er færdig skal den trække i et par minutter før den skæres i skiver
- brødternen skal gerne stå og køle lidt af inden servering
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar