Ingredienser:
250 g hvedemel
250 g rørsukker
3 æg
150 g mandler
50 g tørrede tranebær
1 spsk mandel aroma
1 spsk bagepulver
1 spsk vaniljesukker
50 g margarine
Fremgangsmåde:
- rør alle ingredienserne sammen til en ensartet dej, det her er nemmest i en rørmaskine
- del dejen i tre aflange stænger med en bredde på ca. 7 cm. på en rist med bagepapir (HUSK god afstand, da de flyder en del ud)
- tag kagerne ud, lad dem stå på risten ca. 2-5 min., og skær herefter kagerne ud skråt med en tykkelse på ca. 2 cm
- kagerne lægges igen på bagepapiret, nu med den ny skåret side op ad
- bag dem igen ved samme temperatur i ca. 7-10 min. eller til de er flot lysebrune og lidt hårde
- slutteligt lad kagerne køle helt af, og derefter nyd dem :)
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar