Pasta e fagioli (4 pers.)
Ingredienser:
2 fed hvidløg (knust)
50 g oliven olie
1 selleri med top (fint hakket)
800 g bolotti bønner (dåsen skal drænes inden brug)
2 friske tomater (fint hakket)
2 grønsags bouillon terninger
100-200 g bacon fint hakket (kan undlades hvis man ønsker retten som vegetar ret)
Ca. 800 g vand
300 g tørret pasta
50 g frisk parmesan
Fremgangsmåde:
- Kom hvidløg og olivenolie i en tykbundet gryde, og svits ved høj varme
- Kom dernæst selleri, 400 g af bønnerne (1 dåse), tomater og bouillon terningerne i, og blend massen med en stavblender i gryden til massen er cremet
- Dernæst kommes pasta, vand, bacon og den sidste dåse bønner i og lad gryden koge ved middelhøj varme i ca. 10-15 min.
- Hvis retten, når pasta'en er færdigkogt, er for tynd, kan man komme lidt jævner i (maizenamel og vand) for at tykne
- Server med friskrevet parmesanost på toppen
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar