Grøntsags-nuddelsuppe med kyllinge-lakse wotons
Ingredienser wotons:
1-2 pakker woton dej udrullet
2 fed hvidløg (knust)
2 cm ingefær (knust)
1 meget lille håndfuld frisk koriander (fint hakket)
2 forårsløg (fint hakket)
100 g laks
320 g kyllingbryst (eller kyllingefars for en nemmere udgave)
1 tsk sesamolie
Ingredienser nuddelsuppe:
200-400 g hokkien nudler
1 squash
2 gulerødder
6 choy (asiatisk grønsag, vist på billedet herover)
ca. 1 liter kyllinge bouillon (lavet af kogende vand og bouillonterninger)
1 fed hvidløg (knus)
1 tsk sesam olie
40 g soya sovs
Fremgangsmåde:
- Start med at lave fyldet til wotons'ne ved at blende alle ingredienser til du har en cremet fars
- Stil fyldet på køl i ca. 30 min.
- Imens hakkes grøntsagerne, der skal i suppen
- I en tykbundet gryde kommes kylling bouillon, soya sovs, sesamolie og grøntsagerne
- Lad suppen koge let i ca. 20 min.
- Imens suppen koger laves wotons'ne (som billederne herunder viser)
- Når wotons'ne er lavet tilberede de (de kan koges, dampes eller frituresteges)
- Ved dampning i en gryde med si, skal de ca. have 15 min. kogning (skær en woton over og se om fyldet er færdigt i midten)
- Kom slutteligt nudlerne ned i suppen ca. 3-5 min inden servering
- Server nuddelsuppen med wotons varm eller lun
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar