Sukkerfri cookies (10-12 cookies)
Ingredienser:
100g blød smør
100g blød smør
½ dl sukrin gold
2,25 dl fint mandelmel (kan laves af 100g mandler)
2 lidt små æg
1½ dl havregryn
1 tsk bagepulver
Ca 1 tsk vanillepulver eller en del drej på vanilletwister
50g mørk chokolade med høj kakaoprocent
Fremgangsmåde:
- blend mandlerne i en minihakker eller lign. så det bliver til meget fint mandelmel
- bland bagepulver og vanillepulver godt rundt i mandelmelet
Fremgangsmåde:
- blend mandlerne i en minihakker eller lign. så det bliver til meget fint mandelmel
- bland bagepulver og vanillepulver godt rundt i mandelmelet
- pisk smør og sukrin gold godt med elpisker
- pisk et æg i massen af gangen
- rør nu mandelmel-blandingen og ægge-blandingen sammen
- knæk chokoladen i mindre stykker (eller hak det groft med en kniv) og bland i dejen
- til sidst tilføjes havregryn til dejen har en god konsistens!
- lav 10-12 dej-kugler og læg dem på bageplade med bagepapir på og tryk dem lidt flade (der kan max være 6 stk pr. plade)
- bag i ovn ved 175 grader varmluft i 15-20 minutter
Charlotte
- pisk et æg i massen af gangen
- rør nu mandelmel-blandingen og ægge-blandingen sammen
- knæk chokoladen i mindre stykker (eller hak det groft med en kniv) og bland i dejen
- til sidst tilføjes havregryn til dejen har en god konsistens!
- lav 10-12 dej-kugler og læg dem på bageplade med bagepapir på og tryk dem lidt flade (der kan max være 6 stk pr. plade)
- bag i ovn ved 175 grader varmluft i 15-20 minutter
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar