Ingredienser:
2 tsk ramsløgssalt eller anden salt
½ dl græskarkerner
½ dl solsikkekerner
1 dl sorte sesamfrø (almindelige hvide kan også bruges)
2 dl hørfrø
1/4 bundt dild eller en anden lækker krydderurt
4 dl vand
Fremgangsmåde:
- bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt
- lad stå i 4 timer hvor der røres engang imellem
- efter de 4 timer skal massen gerne være klistret (hvis dejen er for tør så tilsæt mere vand)
- smør dejen helt tyndt ud på bageplader beklædt med bagepapir
- bag knækbrødene ved 50-75 grader i ca 5-7 timer til de er tørre og sprøde (mine fik 7 timer ved 50grader)
- lad dem køle af
- bræk dem i passende stykker
- opbevar i en kagedåse eller en lufttæt beholder
Charlotte
- smør dejen helt tyndt ud på bageplader beklædt med bagepapir
- bag knækbrødene ved 50-75 grader i ca 5-7 timer til de er tørre og sprøde (mine fik 7 timer ved 50grader)
- lad dem køle af
- bræk dem i passende stykker
- opbevar i en kagedåse eller en lufttæt beholder
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar