Linse-bøffer (ca. 20 linse-bøffer, inspiration: thefoodclub)
Ingredienser:
4 dl røde linser (tørre)
4 dl vand
1 limefrugt
1 stor rødløg
3 fed hvidløg
4 forårsløg
15 spsk havregryn
1 tsk karry
1 god håndfuld cashewnødder
2 tsk sesamfrø
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
- bland linser og vand i en gryde
- kog blandingen op i ca. 15 min. under omrøring
- lad de kogte linser køle af
- hak løg, forårsløg, hvidløg og cashewnødder og kom det i en skål med de kogte linser
- pres limefrugten og tilsæt saften i skålen
- tilsæt havregryn og æg, og rør godt i blandingen
- tilsæt krydderierne og rør godt (farsen skal gerne være ligesom frikadellefars)
- form farsen som små faste bøffer, og rul dem i sesamfrø
- steg dem på panden i olie ved middel varme indtil de er sprøde, faste og lysebrune på kanterne
- server med det samme eller frys dem ned
Bettina
Det ser virkelig lækkert ud!! :-)
SvarSletNanna Freving // www.nannafreving.com
Tak, de er meget lækre og fulde af smag! :-)
Slet- Bettina