Efter en morgen med træning er det vigtigt at få et solidt og sundt middagsmåltid. Derfor tænke jeg straks på broccoli, som er fyldt med protein! Skinken her i Australien er slet ikke så lækker, som den er i Danmark, derfor kan jeg forstille mig, at resultatet ville være meget mere lækkert med noget serranoskinke i stedet. Men dette er en super nem ret, som smager dejligt. Og så er den ovenikøbet også super sund og mættende!!
Broccoli salat med ristede cashewnødder og skinke (1 pers.)
Ingredienser:
1 brocoli hoved
1 håndfuld cashewnødder
1-3 stykker skinke (kan med fordel være serranoskinke)
Fremgangsmåde:
- skyl broccolien og skær buketterne af samt snit stilken tyndt
- i en gryde kommer du ca. 1 cm. vand i, og kom derefter først stilken af broccolien i og dernæst buketterne
- få gryden i kog, og lade den koge i ca. 5 min. indtil broccolien har skiftet farve til en mere frisk grøn farve
- lad broccolien køle af
- imens hak cashewnødderne og rist dem på en pande i ca. 2 min. eller til de er gyldne
- rist skinken på panden til den er blevet lidt sprød
- anret alle ingredienserne sammen og nyd salaten
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar