Vinter i Australien skulle da fejres med dansk vinter mad! Det var dog lidt underligt at spise julemad i 33 graders varme, men ja det skulle jo prøves. Risengrøden blev lækker, og den blev præcis, som den skulle være med masser af kanelsukker og smør. Jeg havde helt glemt, hvor meget risengrød mætter, så husk at det er meget mættende. Og fitness lige efter... Dårlig ide haha!
Ingredienser:
250 g grødris/risottoris
kogende vand
1 liter mælk (gerne lidt fed, så bliver grøden mere rund i smagen)
1 tsk salt
Tilbehør: kanel sukker og smør
- lad risene være dækket i en skål med kogende vand i ca. 30 min. (sådan de bliver lidt bløde)
- i en gryde blandes ris, mælk og salt
- lad gryden koge ved svag simrende varme i ca. 30 min og rør hyppigt for at undgå, at det brænder på
- grøden er færdig, når den er blevet lækker tyk og smagsfuld
- server med det samme med en klat smør og drys med kanelsukker, og herefter har du den perfekte grød
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar