fredag den 20. september 2013

Sukkerfri chia kokos-creme

Jeg har fornyligt fundet chia frø her i Australien, og jeg købte dem omgående for at kunne bruge dem til at lave lækre ting, som denne kokos creme. Jeg lavede denne creme som en dessert, og den var super lækker med friske bær og lidt chokolade kage til, da cremen ikke er for sød! Især de friske bær var meget lækre til cremen, da de gav lidt naturlig sødme :-) Næsten samme creme kan man også spise som en lækker morgenmad, og opskriften på chia morgengrød finder du på linket her.


Sukkerfri chia kokos-creme
Ingredienser:
2 spsk chia frø
4 spsk vand
200 ml kokos-fløde (dvs. det tykke i en dåse med kokosmælk, når den har stået i køleskab lidt tid)
1 vanillestang (kornene derfra eller lidt vanillepulver eller et par twist med en vanilje twister)

Fremgangsmåde:
- rør chaifrø, kokos-fløde og vand sammen i en skål og stil det på køl i ca. 1 time (gerne længere tid)
- rør gerne en gang i mellem i cremen for at undgå klumper
- server cremen med friske bær eller som creme sovs til fx kage
- nyd den lækre creme til en god kage eller tærte evt. med nogle friske bær


Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar