lørdag den 14. september 2013

Nemme kokostoppe med et twist af citron

En af vores læsere tippede i vores tidligere indlæg om kokostoppe om, at man kan lave super nemme kokostoppe af kondenseret mælk og kokos. Da jeg havde ca. en halv dåse kondenseret mælk i køleskabet blev denne hurtigt lavet om til kokostoppe, og for at toppene ikke skulle blive for søde, så fik de et syrligt twist af citron. Disse kokostoppe er virkelig nemme at lave og tager ingen tid at bikse sammen :-) Citronen giver en skøn syrlighed til de ellers ret søde kokostoppe, og den mørke chokolade er lige prikken over i'et. Pas endelig på at kokostoppene ikke får for lang tid i ovnen, for så kan de blive tørre.

Nemme kokostoppe (14-18 stk)
Ingredienser:
200 g kondenseret mælk
200 g kokosmel
1 øko citron (saft og skal)
Evt. lidt vanillepulver 
50g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- saften og skallen (fintrevet) fra en øko citron og evt. lidt vanillepulver blandes i den kondenserede mælk
- rør godt
- tilføj nu kokosmelen og rør godt så alt bliver blandet
- form nu kokostoppe med dine fingre og sæt dem på en bageplade med bagepapir
- bag kokostoppene i omkring 15 minutter (indtil de er fint lysebrune) ved 175 grader varmluft




Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar