onsdag den 18. september 2013

Darwin: Lichfield National Park

Dette indlæg kommer ikke til at handle om mad, men det kommer derimod til at være en lille fortælling (med masse billeder) fra Bettina i Darwin, som vi håber I har lyst til at læse med på :-)
  
Lichfield National Park er en national park, som ligger ca. 2 timers kørsel uden for Darwin, hvor jeg bor! Det er et utroligt smukt sted, og jeg kan stærkt anbefale folk, som rejser til Australien, at tage et smut forbi Darwin og denne national park. Når man er kommet ca. 1 time udenfor Darwin, er der intet mobilnetværk, ja selv ikke engang SOS! Dette har jeg aldrig før oplevet, hvilket var super underligt, men sådan er Australien bare! Men i national parken er der i tør-sæsonen mulighed for at bade i søer og ligende, da der ikke er saltvands-krokodiller der i denne periode. Super skønt endelig at have mulighed for at bade i naturen :-) Man kan nemlig ikke bade fx ved stranden i Darwin pga. krokodiller, hvilket er utroligt trist, for vandet er sååå smukt og lækkert lyseblåt! Hver dag året rundt er der i Darwin ca. 30-35 grader, hvilket man overraskede hurtigt vender sig til. I regntiden stiger luftfugtigheden dog, så den kommer helt op på ca. 99%, hvilket de lokale siger, er som at gå rundt i et damp bad, så det glæder jeg mig knapt så meget til at opleve!

Dette er et af de mange vandfald national parken rummer

Folk tager hertil og nyder en dag i naturen med venner og familie


Vi tog også en tur på jordveje, hvor man kun kan kører med 4-hjulstrækker. Dette var en ret sjov oplevelse, da man dermed kom til at se mere uspoleret natur i forhold til på de mere turistede områder 

Den så kendte smukke, røde australske jord

Disse vandfald vil i regntiden blive dobbelt så store! 

Termit bo, som er kæmpe store, er noget nothren territory er kendt for at have!

Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar