Ingredienser:
200 g kondenseret mælk
150-175 g kokosmel (afhængig af hvilken konsistens du ønsker)
1 øko citron (både saft og skal)
1 øko citron (både saft og skal)
1 knsp vanillepulver
100 g chokolade (hvid eller mørk)
Fremgangsmåde:
- bland citronskal (fintrevet) og citronsaft fra en citron i den kondenserede mælk
- tilføj vanillepulver
- tilføj nu kokosmel indtil du synes, du kan forme kugler af massen (helst så lidt kokosmel som muligt)
- rul mundrette kugler af massen og stil dem i køleskab så de kan sætte sig lidt
- smelt chokoladen og overtræk kuglerne med chokolade og prøv at lade dem køle helt af inden du prøvesmager en :-)
- bland citronskal (fintrevet) og citronsaft fra en citron i den kondenserede mælk
- tilføj vanillepulver
- tilføj nu kokosmel indtil du synes, du kan forme kugler af massen (helst så lidt kokosmel som muligt)
- rul mundrette kugler af massen og stil dem i køleskab så de kan sætte sig lidt
- smelt chokoladen og overtræk kuglerne med chokolade og prøv at lade dem køle helt af inden du prøvesmager en :-)
- faktisk er kuglerne allerbedst efter et par dage i køleskabet!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar