100g skinke strimler
1 rød peber
1 spsk (med top) pikantost (55g)
1 spsk (med top) pikantost (55g)
1 spsk (med top) cremefraiche (55g)
1 håndfuld revet ost (40 g)
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Kog bagekartoflerne i 25 minutter
- Herefter kommes kartoflerne i en 200 grader varm ovn ved varmluft i 25 minutter
- Imens hakkes peberfrugten i små tern
- Bland nu skinkestrimler, rød peber, pikantost og cremefraiche
- Når kartoflerne er færdigbagte skrabes det meste af kartoflerne ud med en spiseske og kommes ned i en lille skål
- Tilføj den revet ost hertil og rør det rundt
- Når osten er smeltet tilføjes pikant-blandingen
- Herefter kommes hele blandingen tilbage i kartoffelskrællen igen
- Nyd med et stykke kød eller uden noget til ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar