Pikantost-skinke butterdejspakker (4 stk)
Ingredienser:
Ingredienser:
4 plader frossen butterdej
100g pikantost (eller anden flødeost med smag)
150g skinke i tern
2 spsk cremefraiche (hvis der bruges lavere end 38% skiller massen ved opvarmning, men det gør dog ikke noget ved smagen)
Evt. 1 æg til pensling
Fremgangsmåde:
Evt. 1 æg til pensling
- Tø butterdejspladerne op i 20-30 minutter
- Bland pikantost, skinke og cremefraiche
- Fordel fyldet på de fire plader så det kun ligger på den ene halvdel af pladerne og ikke ud til kanterne
- Fold den anden ende af dejen henover, og pres kanterne sammen med en gaffel
- Snit et kryds ovenpå dejen
- Pensel evt. med sammenpisket æg (dette glemte jeg)
- Kom i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 20 minutter
- Nyd disse lækre pakker med en god salat
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar