Rejechips (tilbehør til 2 personer)
Ingredienser:
1-2 håndfulde tørrede rejechips
1/2-1 liter smagsneutral olie (fx raps)
- Hæld olie i en gryde og varm det op til ca 95grader (hvis man ikke har termometer er det ca. når det syder hvis man putter en lille træpind/tandstik ned i)
- Kom 2-4 tørrede reje chips i gryden af gangen (husk at de vokser til mindst dobbelt størrelse under stegningen!)
- Vend evt chipsne efter 2-5sekunder (når de er blevet lysebrune)
- Tag dem op af gryden når de er lidt lysebrune gerne på begge sider
- Læg dem på fedtsugene papir imens resten laves
- Efter stegningen lader jeg olien blive kold, og så kommer jeg den i en beholder til næste gang noget skal frituresteges også selvom der ofte går en del måneder (jeg genbruger olien et par gange før den ryger ud)
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar