Ingredienser:
1 spsk smør
2 spsk kokossukker
1 knivspids vanillepulver eller nogle twist på vanilletwister
1 knivspids salt
2 tsk mælk
3 spsk mel
1-2 spsk grofthakket mørk chokolade (jeg brugte bare 1 tern dvs. 10g)
Fremgangsmåde:
- Smelt smøret i mikrobølgeovnen
- Tilføj kokossukker, vanille og salt
- Rør nu mælk i hvorefter mel tilføjes lidt efter lidt
- Tilsidst tilføjes grofthakket chokolade
- Fordel på en tallerken så det ligner en cookie (dejen i midten skal være tykkere end i kanterne, da midten bliver bagt mest i mikrobølgeovnen)
- Drys evt. med lidt vanillepulver
- Bag i mikrobølgeovn i i alt 1 minut (30 sek, 20 sek og tilsidst 10 sek hvor der er nogle sekunders pause imellem hver bagning)
- Herefter kan cookien spises med gaffel eller den kan køle af i 20-30 minutter så den bliver lidt fastere
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar