fredag den 12. juni 2015

Mikrobølgeovn cookie {sukkerfri}

Nogengange har man bare brug for en lille bitte smule kage, og her er det altså fantastisk at have en mikrobølgeovn, for heri kan man hurtigt lave en lille, lækker kage. Denne cookie er virkelig, virkelig lækker, og så er den endda sukkerfri! Den bliver ikke sprød ligesom en normal cookie, men det synes jeg ikke gør noget. Prøv denne opskrift! :-)


Mikrobølgeovn cookie {sukkerfri} (inspiration: eugeniekitchen)
Ingredienser:
1 spsk smør
2 spsk kokossukker
1 knivspids vanillepulver eller nogle twist på vanilletwister
1 knivspids salt
2 tsk mælk
3 spsk mel
1-2 spsk grofthakket mørk chokolade (jeg brugte bare 1 tern dvs. 10g)


Fremgangsmåde:
  • Smelt smøret i mikrobølgeovnen
  • Tilføj kokossukker, vanille og salt
  • Rør nu mælk i hvorefter mel tilføjes lidt efter lidt
  • Tilsidst tilføjes grofthakket chokolade
  • Fordel på en tallerken så det ligner en cookie (dejen i midten skal være tykkere end i kanterne, da midten bliver bagt mest i mikrobølgeovnen)
  • Drys evt. med lidt vanillepulver
  • Bag i mikrobølgeovn i i alt 1 minut (30 sek, 20 sek og tilsidst 10 sek hvor der er nogle sekunders pause imellem hver bagning)
  • Herefter kan cookien spises med gaffel eller den kan køle af i 20-30 minutter så den bliver lidt fastere



Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar