onsdag den 17. juni 2015

Wrap med pulled pork og spidskålsalat

Herhjemme elsker vi saftigt og ekstra mørt kød og dermed også pulled pork! Min opskrift på pulled pork er rettet til så mange gange, at jeg nu vil kalde den ultimativ. Pulled pork er virkelig nemt at lave, og desuden er det virkelig billigt at lave. Vi spiser pulled pork i alt fra burger, til på grøntsagsmos, til en salat eller som her i wraps. Disse wraps er SÅ gode, at jeg er nødt til at dele opskriften! 


Wrap med pulled pork og spidskålsalat (2 personer)
Ingredienser:
1/2 portion pulled pork af denne opskrift (dvs. pulled pork lavet af 0,5kg nakkefilet/nakkekam)
4 wraps
50g flødeost

Ingredienser spidskålsalat:
1/4 spidskål
1/4 agurk
2 store forårsløg
6 cherry tomater


Fremgangsmåde:
  • Lav pulled pork efter denne opskrift (kødet kommes i saltlage dagen inden, og rubben kommes på aftenen inden og kødet kommes i ovnen kl 10 den dag det skal spises...så nemt!)
  • Lav salaten ved at snitte grøntsagerne
  • Varm wraps
  • Smør herefter lidt flødeost på, kom salaten på og top med lidt pulled pork
  • Saml wrap'en og nyd!
  • Rester af pulled pork kan sagtens (inden det bliver revet fra hinanden) stå i køleskab nogle dage eller kommes i fryseren - derfor laver vi altid en hel portion af opskriften :-)


Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar