Verdens bedste og hurtigste pizzasnegle (40-45 stk, inspiration: pyntemyntheogmor)
Ingredienser dej:
650-750g mel (jeg brugte 650g)
225g smeltet margerine, smør eller flydende becel
75g gær
3,75 dl lunken vand
1 spsk salt
225g smeltet margerine, smør eller flydende becel
75g gær
3,75 dl lunken vand
1 spsk salt
1 spsk sukker
Ingredienser fyld:
1 karton pizza sovs
Ingredienser fyld:
1 karton pizza sovs
2 spsk ketchup
1 pakke revet ost
1 pakke skinkestrimler
1-2 spsk oregano
Fremgangsmåde:
- Brug en røremaskine eller elpiskeris med dejkroge
- Opløs gær i vandet
- Smelt smør eller margerine fx i mikrobølgeovn
- Tilsæt fedtstof, salt og sukker til skålen med gær og vand
- Herefter tilsættes mel lidt ad gangen imens der røres indtil dejen er glat og slipper skålens kanter
- Del dejen i 5 ca. lige store klumper (mine var á ca. 265g hver) og lad dem hvile i 10 minutters tid
- Imens blandes pizzasovs, ketchup og oregano i en lille skål
- Rul hver dejkugle ud til en rektangel, smør pizzasovsen på dejen og drys med skinkestrimler og revet ost
- Rul dejen sammen til en pølse og skær hver af pølserne ud i 1-1,5cm tykke snegle
- Sæt sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk let på dem
- Lad dem efterhæve i ca. 20 minutter
- Imens kan ovnen tændes på 250 grader varmluft
- Bag pizzasneglene midterst i ovnen i omkring 10 minutter
- Lad dem afkøle på en bagerist inden de spises
- Opbevar fx i en frysepose, så holder de sig friske i rigtig mange dage :-)
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar