Yndlings citronkylling med kikærter (2 pers.)
Ingredienser:
4 stykker kylling udskåret fra 1 hel kylling eller 4 kyllingebryst stykker (ikke brystfilet!)
2 små citroner (økologiske)
1 stort løg
3 fede hvidløg
½ tsk cayennepeber
Salt
Peber
3 dl vand
1 dåse kikærter
Fremgangsmåde:
- Brun kyllingestykkerne af på en sauter pande (først på skindsiden, så lidt fedtstof kommer på panden)
- Når kyllingestykkerne er nogenlunde brune overalt tages de af panden
- Skær løg og hvidløg i grove stykker
- Steg løgene i fedtet fra kyllingestykkerne
- Herefter hældes vand, drænede kikærter, cayennepeber, salt og peber i sauter panden
- Læg kyllingestykkerne ovenpå
- Skær citronerne i både og læg også disse i panden
- Kom låg på og lad stå i ca. 30 minutter (man behøver faktisk ikke kigge til det i det tidsrum)
- Herefter er retten færdig og klar til at spise
- Nogle gange har vi spist retten med kogte ris, men den kan sagtens spises uden noget tilbehør :-)
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar