Banankage uden mel og tilsat sukker (inspiration: levsundt)
Ingredienser:
3 bananer
3 æg
2 tsk kanel
½ tsk bagepulver
1 dl havregryn
100g hasselnødder blendet til mel (kan også bruge mandler)
½ dl kokos
Glasur: stevia melis, kakaopulver og vand
Fremgangsmåde:
- Blend hasselnødderne til helt fint mel
- Skræl bananerne og bræk dem i moderate stykker ned i en skål
- Find elpiskeren frem og pisk bananerne indtil du har en bananmos
- Kom de 3 æg i og pisk igen
- Tilføj hasselnøddemel, kanel, bagepulver, havregryn og kokos
- Beklæd en bageform med bagepapir og hæld dejen i
- Kom kagen i ovnen ved 180 grader i 30 minutter (hold godt øje med den, den skal ikke få for meget!)
- Tag ud af ovnen og lad køle af
- Bland en glasur af stevia melis, kakaopulver og vand
- Tilføj glasuren på den helt kolde kage, og drys evt. med lidt frysetørrede bær
- Nyd denne skønne kage i godt selskab
Charlotte
Hvor ser den lækker ud og super god ide med de frysetørrede bær, mmh.. :)
SvarSletKagen var også virkelig god, og ja frysetørrede bær er virkelig et hit og kan jo bruges til alt :-)
Slet- Charlotte