Tærte med bacon og squash
Ingredienser dej:
1½ dl hvedemel
2 dl grahamsmel
1 tsk salt
2 spsk oliven olie
1½ dl græsk yoghurt
Ingredienser fyld:
300 g bacon
2 squash (groftrevet)
2 æg
300 g hytteost
100 g fetaost
1 dl mælk
Salt
Ca. 2 tsk paprika
Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og ælt dejen godt
- Stil på køl i minimum 30 min inden den kommes i formen og forbages
- Når dejen har hvilet, tændes ovnen på 200 grader varmluft
- Fordel dejen i en tærteform (ca. 22 cm) og stik huller med en gaffel
- Forbag tærten i ca. 10-15 min.
- Imens laves fyldet ved at først svitse bacon på en pande
- Riv squasen på den grove side af rivejernet
- Lav æggeblandingen ved at blande æg, hytteost, feta, mælk, salt og paprika
- Efter efterbagning kommes først bacon på tærtebunden, derefter squash og slutteligt toppes der med æggeblandingen
- Kom tærten tilbage i ovnen og bag i ca. 40-50 min eller til den bliver let gylden
Ingen kommentarer:
Send en kommentar