Pizza med blomkålsbund
Ingredienser blomkålsbund:
1 lille blomkålshoved (mit vejede 370 g)
2 æg
salt og peber
1 tsk oregano
50-60 g revet cheddar ost
Ingredienser fyld:
1 dåse tomatsovs/tomatpure
2 fed hvidløg
½ - 1 lille dåse majs
1 lille dåse ananas
1 pakke italiensk lufttørret skinke (serrano skinke)
Ost til toppen (blanding af mozzarella og cheddar)
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
- hak blomkålen i små stykker, og kom de små stykke i en skål
- tilsæt æg, ost og krydderier i skålen
- blend det hele med en stavblender, til massen er helt kørt igennem og slimet
- bag bunden uden fyld i 10-15 minutter ved 200 grader
- læg skinken på, dernæst ananas og majs
- afslut med ost
- bag pizzaen igen i ca. 10-15 minutter til osten er lækker gylden
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar