Tip: fuldkorns durummel kan købes i alle større supermarkeder, og jeg bruger det altid til pizza dej, da bundene bare bliver virkelig lækre sprøde! Så jeg mener, at der altid skal være fuldkornsdurummel i en pizza dej! :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg70O1vq8Bx66PLH0NzpMgV3_kx3lXsYRLvCohM0oGuLPovrvCZ7hEisSJnw36y1yZ2_lQKy_3JvBgF5J4sP9Y3aINChghDDRIy9fbbHn_ymuyJ0gmnERBrHvHs0RIt5XSptt1WaqlJngg/s400/blogger-image-743373286.jpg)
Pizza dej (2 stk)
Ingredienser:
2½ dl vand
25g gær
2 tsk salt
200g fuldkorns durummel
150g tipo 00 mel (eller evt. almindelig hvedemel)
Fremgangsmåde:
- lad gæren smelte i vandet
- salt og fuldkornsdurummel blandes i vandet, og rør herefter meget grundigt!
- tilføj tipo00/hvedemel lidt af gangen og ælt tilsidst dejen med en hånd i skålen eller på bordet
- tænd ovnen på 225 grader over-undervarme
- lad dejen hæve indtil ovnen er varm
- del dejen i to, og rul hver klump dej ud på bagepapir så tyndt du kan!
- dejen skal ikke hæve yderligere, så nu kan der komme fyld på, eller man kan putte dejen i fryseren :)
- del dejen i to, og rul hver klump dej ud på bagepapir så tyndt du kan!
- dejen skal ikke hæve yderligere, så nu kan der komme fyld på, eller man kan putte dejen i fryseren :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar