Grissini
Ingredienser:
3 dl lunken vand
50 g gær (1 pakke)
2 tsk fint salt
3 tsk sukker
1 æggehvide (fjern blommen fra ægget)
½ dl oliven olie
ca. 5 tsk tørret rosmarin
ca. 1,5 tsk hvidløgspulver eller hvidløgssalt
300 g hvedemel
280 g durummel
Fremgangsmåde:
- i en skål opløses gæren i vandet
- der tilsættes sukker og salt
- rør æggehviden i og rør godt
- tilsæt olie, rosmarin og hvidløgspulver (evt. hvidløgssalt)
- slutteligt tilsæt mel
- lad dejen hæve i et lune omgivelser i ca. 1,5 time.
- del den i ca. 30 dele
- rul hver dejklup ud til en lang stang
- læg dem på bagepapiret og drys med groft salt
- bag dem ved 175 graders varmluftovn i ca. 20-25 min. til de er sprøde og gyldne
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar