Sukkerfri frosting af to ingredienser
Ingredienser:
1 dåse kokosmælk (ikke light!!) 400ml
1 plade sukkerfri chokolade 200g (en chokolade med høj kakaoprocent kan til nød bruges)
Fremgangsmåde:
- put kokosmælk i køleskab natten over
- næste morgen vendes dåsen og åbnes, og kokosvandet hældes fra
- jeg fyldte kokosvandet i en isterningpose, og jeg vil bruge disse isterninger næste gang jeg laver en smoothie
- put kokoscremen i en lille gryde sammen med chokoladen og varm op ved lav temperatur indtil alt er smeltet
- lad køle minimum 2-3 timer i en skål med låg eller film på eller evt natten over
- hvis det har stået natten over, er det nok nødvendigt at lade det stå på køkkenbordet 30min mindst
- herefter piskes frostingen let, blød og luftig
- herefter piskes frostingen let, blød og luftig
- sprøjt ud på kagen fra en sprøjtepose eller smør på kagen med en kniv
hej :) tror du man kan tilføje lidt bailey eller bliver den så for flydende?
SvarSletHvor mange cupcakes er der ca. til? :)
SvarSletDer er til 12 cupcakes :-) Jeg er bange for at det måske vil blive lidt for flydende med bailey i, men prøv og hvis det så bliver for tyndt, så tilføj evt 1-2 spsk rigtig smør, pisk og sæt den på køl, så skal den nok blive fast igen :-)
Slet- Charlotte
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet