søndag den 5. juli 2015

Syltede rødløg

Jeg har mange gange set glas med syltede rødløg, der er smukt pink, på internettet. Så da jeg havde fået ferie og sommeren lige så stille begyndte at indbyde til grill, lavede jeg disse syltede løg. De er nemlig perfekt tilbehør til hotdogs :-) Virkelig lækre, sprøde, syrligt-søde løg, som er perfekt topping til både hotdogs, burger, pizza, salater eller bare ovenpå en rugbrødsmad eller en ostemad. Og så er de bare virkelige flotte :-)


Syltede rødløg (inspiration: valdemarsro)
Ingredienser:
3-4 rødløg
4 dl hvid eddike
1 dl sukker
1 drys peber
1 drys salt


Fremgangsmåde:
  • Skold et glas i kogende vand (husk også at skolde låget)
  • Skær tynde løgringe af løgene (dog ikke alt for tynde)
  • Kom løgringene i det skoldede glas indtil glasset er helt fyldt
  • Kom eddike, sukker, salt og peber i en lille gryde, og kog det op
  • Når det koger hældes eddikeblandingen over løgene (alle løg behøver ikke være dækkede!)
  • Lad køle af med låget løst over indtil det er ca krops temperatur
  • Herefter lukkes glasset, og det opbevares i køleskab
  • Kan holde i i hvert fald 2-3 uger





Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar