Lækre glutenfri kakao muffins {sukkerfri} (inspiration: naturbarnet, 12 muffins)
Ingredienser muffins:
0,5 dåse kokosmælk (omrystet sådan så der er tyk og flydende sammenblandet)
90 g smør (eller kokosolie)
100 g kokossukker
70 g kokosfibermel
60 g usødet kakao
1 tsk vaniljepulver
Et nip salt
4 æg (sammenpisket)
1 god håndfuld hasselnødder
Ingredienser glasur:
60 g kokossukker
30-50 g usødet kakaopulver
5 spsk kogende vand
Fremgangsmåde:
- Tænd ovn på 180 grader over-under varme
- I en lille gryde smeltes kokosmælk og smør
- I en skål blandes alle de tørre ingredienser sammen
- Tilsæt det smeltede smør og kokosmælk til skålen
- Dernæst tilsættes de sammenpiskede æg
- Slutteligt tilsættes de grofthakkede hasselnødder
- Fordel dejen i 12 muffins forme, og bag dem i ca. 15 min (du kan teste de er færdige ved at stikke en tandstik i og ingenting hænger på)
- Lad dem køle lidt af inden glasuren laves
- Glasuren laves ved at blande kokossukker, kakaopulver og kogende vand
- Rør massen ensformig, og fordel derefter glasuren på de 12 muffins
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar