Ingredienser:
1 rulle filodej (200 g) hvori der er 5 store plader
500g hakket oksekød
1-2 løg
2 hvidløg
1 rød peber/snackpeber
1-2 gulerødder
2 tsk spidskommen
1 tsk chiliflager
3 spsk hoisin sauce
Fremgangsmåde:
1-2 løg
2 hvidløg
1 rød peber/snackpeber
1-2 gulerødder
2 tsk spidskommen
1 tsk chiliflager
3 spsk hoisin sauce
Fremgangsmåde:
- Tø filodejen op i køleskab i ca. 4 timer
- Hak løg og hvidløg, og steg det i en gryde/pande med lidt olie
- Tilføj oksekød og brun dette
- Imens hakkes rød peber og gulerod rives på et groft rivejern
- Når kødet er brunt kommes rød peber, gulerod, spidskommen, chiliflager og hoisin sauce i
- Rør godt, smag kødsovsen og smag evt. til med salt
- Rul filodej-rullen ud, og læg 1 stor plade på bordet
- Denne plade skæres i 3 lange baner
- Kom lidt fyld i et hjørne på disse tre lange baner filodej
- Fold nu banerne så der dannes en trekant af hver bane og fold filodejen rundt så der bliver et par lag filodej hele vejen rundt
- Herefter kan samosaene fryses ned eller bages med det samme
- Hvis de bages med det samme tændes ovnen på 200 grader
- Bag samosaene i 15-20 minutter eller indtil de er fint lysebrune udenpå
- Hvis de er frosset ned og skal bages, så varmes en ovn op til 200 grader
- Når ovnen er opvarmet kommes de frosne samosa i ovnen og bages indtil de er godt brune 25-30 minutter
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar