Denne tomatsuppe er det perfekte aftensmåltid når dovenskaben/travlheden melder sig. Og så er den også fantastisk billig, hvilket er godt hvis man er en fattig studerende ;-) Suppen er nok en af de nemmest og mest dovne jeg nogenside har lavet, men for at være helt ærlig, så er det faktisk en af de bedste, jeg har lavet længe! Den er meget fyldig i smagen og super mættende pga. kidneybønnerne. Og så er den rigtig cremet pga. kokosmælken. Den perfekte aftensmad på en travl dag :-)
Nemmeste, mættende vegetar tomatsuppe
Ingredienser:
2 fed hvidløg
2 små løg
1 dåse hakkede tomater (400 ml)
0,5 dåse kokos mælk (kun det flydende heraf) dvs. omkring 200 ml
1 dåse røde kidneybønner (420 g)
1 lille håndfuld frisk balilikum (kan erstattes af tørret)
Lidt salt + peber
Evt. paprika, chili eller andre krydderier
1 tsk kokossukker
Nemmeste, mættende vegetar tomatsuppe
Ingredienser:
2 fed hvidløg
2 små løg
1 dåse hakkede tomater (400 ml)
0,5 dåse kokos mælk (kun det flydende heraf) dvs. omkring 200 ml
1 dåse røde kidneybønner (420 g)
1 lille håndfuld frisk balilikum (kan erstattes af tørret)
Lidt salt + peber
Evt. paprika, chili eller andre krydderier
1 tsk kokossukker
- Hak løg og hvidløg fint, og steg dem i en gryde med lidt olie
- Kom resten af ingredienserne i gryden pånær kidneybønnerne
- Bring det i kog
- Herefter tilføjes kidneybønnerne, og suppen bringes i kog i nogle minutter indtil kidneybønnerne også er varme
- Nyd suppen og frys evt. resterne, så er der endnu hurtigere mad på en travl dag
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar