Ingredienser:
0,5 dåse kokos mælk (kun den fede del)
1 lille tsk. kokosolie
100 g mørk chokolade smeltet
1 spsk kokos sukker
- Stil en dåse kokosmælk i køleskab i nogle timer
- Herefter vendes dåsen på hovedet og dåsen åbnes, og kokosvandet kan nemt hældes ud i en beholder og bruges til anden madlavning eller drikkes :-)
- Kom den tykke del af kokosmælken i en skål, og sæt det evt. på køl i ca. 1 time hvis det ikke har en så fast konsistens som ses på billedet herover
- Efter nedkølingen smeltes chokolade over et vandbad
- Mens chokoladen smelter, røres kokosolie og kokossukker i kokosmælken
- Når chokoladen er smeltet, kommes den i skålen
- Rør det hele godt sammen til en ensartet masse
- Herefter fordels chokolademoussen i 2-3 små serveringsglas, og de stilles på køl i ca. 2 timer (eller brug lyn metoden, som er kort tid i fryseren)
- Nyd chokolademoussen kold i dejligt selskab
Ingen kommentarer:
Send en kommentar