Ingredienser:
2 små løg (eller et almindeligt)
3 små fed hvidløg
2 stængler bladselleri
0,5 tsk tørrede chiliflager
500 g hakket oksekød
3 spsk soya
3 spsk hoisin sauce
100g edamamebønner/soyabønner
Salt
100g edamamebønner/soyabønner
Salt
Peber
150-200 g nudler
150-200 g nudler
Evt. japansk tangsalat som tilbehør
- Kog edamamebønnerne til de er møre, hvis de ikke er købt forkogt
- Kog herefter nudlerne efter anvisning på pakken
- Hak løg, hvidløg og bladselleri helt fint
- Varm en pande med lidt olie og svits løg, hvidløg og bladselleri
- Kom den hakkede oksekød på panden og lad det blive brunet (hak ikke for meget i det, det er lækkert når stykkerne er lidt større)
- Tilføj chiliflager
- Kom soya og hoisin sauce ned til kødet, og lad det stege ved høj varme indtil det meste af væsken er fordampet
- Smag til med salt og peber
- Vend edamamebønnerne i de færdigkogte nudler
- Vi spiste denne lækre ret med en købt japansk tangsalat, og det var et perfekt match
Charlotte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar