Lækre pølsehorn med gulerod (ca. 20 stk.)
Ingredienser:
2 dl mælk
50 g gær
1 æg
1 tsk salt
1 tsk kokos sukker
2 tsk oliven olie
150 g revet gulerod
4 spsk hvedeklid
ca 450 g hvedemel
Ca. 350 g gode pølser
Tomat ketchup
Til pensling: mælk + sesamfrø
- I en skål røres gæren ud i den lillefingervarme mælk
- Dernæst tilsættes salt, kokos sukker, æg, olie, revet gulerod og hvedeklid
- Rør melet i lidt af gangen
- Ælt dejen godt i gennem
- Lad dejen hæve i ca. 1 time eller til dejen er fordoblet i størrelse
- Når dejen er hævet færdig, æltes dejen igennem og derefter rulles den flat ud
- Skær ca. 20 små trekanter ud
- Tænd ovn på 200 grader varmluft
- Kom lidt ketchup eller tomat på trekanterne
- Lig pølserne ved den brede del af trekanten, og rul herefter så spidsen af trekanten ender på toppen
- Lad pølsehornene efterhæve i ca. 20-30 min.
- Slutteligt pensles de med mælk, og der dryses lidt sesamfrø på toppen
- Bag pølsehornene i ca. 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar