Rødbede-linse bøffer (ca. 4 personer, ca. 20 små bøffer)
Ingredienser:
100 g røde linser
4 dl vand
300 g rødbede (vejet med skral)
3 æg
1 dl fuldkornsmel
Hvidløgspulver (eller et fed hvidløg presset)
Salt
Peber
1 spsk olivenolie (til stegning)
Fremgangsmåde:
- Bring de røde linser i kog (de skal koge i ca. 15-20 minutter)
- Imens skrælles og rives rødbederne
- Kom dem i en skål og bland med fuldkornshvedemel og æg
- Når linserne er færdigkogte hældes overskyndevand var (dog ikke det hele, der må gerne være lidt vand tilbage)
- Rør slutteligt det hele sammen og tilsæt krydderier
- Varm panden med olivenolien op
- Form og steg bøfferne et par minutter på hver side, eller til de bliver let gyldne
- Nyd med tilbehør som ris og salat
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar