Squash vegetar frikadeller
Ingredienser:
420 g squash (2 mellem størrelse squash)
1 rødløg
3 æg
6 spsk havre gryn (evt. fibre havregryn)
4 spsk mel (evt. glutenfri)
1 tsk basilikum
1 tsk paprika
Salt
Peber
Evt. havregryn til at vende frikadeller i inden stegningen (det gør dem ekstra fulde af fibre og meget mættende)
Fremgangsmåde:
- Squash vaskes og rives på den grove side af rivetjernet
- Derefter presses så meget væske som muligt ud af de revet squash
- Kom squashen i en skål, og riv løget derned i
- Alle de resterende ingredienserne blandes i skålen
- Form små frikadeller, og vend dem eventuelt i havregryn
- På en non stick-pande steges frikadellerne, til de er sprøde og gyldne
- Jeg serverede squash frikadellerne med ovenbagte rodfrugter, men de kan også serveres med en salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar