fredag den 13. marts 2015

Rabarber havregrød

Jeg har i mange år ikke været særlig glad for havregrød, men nu er jeg igen mega fan, for det smager jo så godt. Jeg tilføjer altid et æg til havregrød, for så bliver den luftig, cremet og mere mættende og proteinrig. Min yndlings havregrød er nok stadig denne havregrød á la gulerodskage, men denne rabarber havregrød er også ret så lækker, specielt hvis man er lige så vild med rabarber, som jeg er.


Rabarber havregrød (1 person)
Ingredienser:
1 dl havregryn (evt. glutenfri)
2,5 dl mælk eller vand eller en blanding
1 knivspids salt
1 æg
Evt. lidt sukker og bagte rabarber til topping

Fremgangsmåde:
 • Kom havregryn, mælk/vand og salt i en lille kasserolle
 • Pisk et æg sammen i et glas med en gaffel
 • Når havregrøden er så godt som færdig, så røres ægget i imens der røres hurtigt, så grøden bliver dejligt luftig
 • Jeg toppede havregrøden med lidt bagte rabarber og sukkerCharlotte

2 kommentarer:

 1. Nu begynder der at dukke rabarber op alle vegne, og jeg er hammer misundelig! Hvor kan man opdrive dem på denne tid af året? (Ud over dem, der var i ens fryser, men for længst er blevet spist..) Jeg ved, at de er i Irma i Kbh-området, men hvis man bevæger sig rundt i Aarhus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine rabarber er fra fryseren, da jeg havde et ret stort lager fra sidste sommer, så jeg ved desværre ikke, hvor man kan få friske rabarber i Århus området. Mit bedste bud vil være øko-lageret, men hvis de ikke har nogen, så tror jeg desværre lige, der går nogle uger før supermarkederne får friske rabarber desværre. Når det er, så plejer "min" Superbrugsen på Vesterbro torv være hurtigst ude med sæson-grøntsager, synes jeg :)
   - Charlotte

   Slet