Svampet gulerodskage med hvidchokolade topping (inspiration: copenhagencakes)
Ingredienser kage:
2 æg
3/4 dl jomfru oliven olie
50 g rørsukker
1 spsk stevia
30 g kokossukker (eller brun farin)
250 g dåse ananas (ca. 1/2 dåse)
125 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel
1/2 tsk muskat nød
125 g revet gulerod
75 g pecan nødder
Ingredienser topping:
50 g hvid chokolade
2 tsk citron saft
6 spsk flormelis
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft
- I en skål piskes æg, sukker, stevia, kokossukker og olie
- Rør resten af ingredienserne i
- Hæld massen i en smurt springform
- Bag kagen i ca. 20-25 min. eller til en nål kan stikkes i og trækkes op ren
- Når kagen er bagt, kommes den hvide chokolade i en skål over et vandbad
- Når chokoladen er smeltet, blandes citron og flormelis i
- Det er en fordel at smøre chokolade toppingen på kagen når den endnu er lun
Bettina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar