Stuvet spinat med honning-stegt kylling (4. personer)
Ingredienser spinat:
Oliven olie (ca 1 spsk)
3 forårsløg
3 fed hvidløg
0,5 dl vand
1 spsk soya
lidt timian
1/4 muskatnød
Salt
Peber
En klat smør (ca. 5-10 g)
400 g vasket frisk spinat
100 ml fløde
25 g parmasan ost
Ingredienser kylling:
500-700 g kyllinge bryst
Oliven olie
Ca. 3-5 spsk honning
Sesamfrø
Fremgangsmåde spinat:
- På en pande med olie, knus dine hvidløg med en hvidløgspresser
- Efter de er svitset, kommes vandet og soyaen på panden
- Drys med krydderierne og smørret
- Tilsæt derefter dine forårsløg og den friske spinat
- Rør godt til det hele er blevet sammenkogt (dette tager ca. 5 min ved høj varme)
- Slutteligt tilsættes fløde og parmasanosten og lad det koge ind i et par minutter hvorefter det serveres med det samme herefter
Fremgangsmåde kylling:
- Skær dine kylligebryster ud i små tern
- På en varm pande kommes olie og honning på sammen med kyllingen
- Lad kyllingen stege under periodiske omrøring til honningen sætter sig fast på og kødet er gennem stegt (dette tager ca. 10 min.)
- Drys sesamfrø over når kyllingen er færdigstegt
- Jeg serverede retten med dampede gulerødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar