Pink kyllingenuggets med gulerod, rødbede og spinat (til 4 personer)
Ingredienser:
500 g kyllingefars
2 gulerødder (ca. 150-200 g)
1 rødbede (vægt med skræl ca. 350 g)
3 fed hvidløg
30 g frisk babyspinat
2 æg
4 dl rasp (kan erstattes af havregryn)
Salt
Peber
Oliven olie til stegning
Ingredienser panering:
½ dl hvide quinoa flager
½ dl sesamfrø
½ dl rasp (kan erstattes af enten quinoa flager eller sesamfrø)
Fremgangsmåde:
- Vask grøntsagerne og skræl rødbeden (og gulerødderne hvis de ikke er økologiske)
- Riv fint/blend grønsagerne og hvidløg
- I en skål bland kylligefars og æg (brug hænderne det er nemmest)
- Tilsæt de blendede grøntsager, og tilføj rasp, salt og peber
- Form små nuggets i en passende størrelse
- I en anden skål: bland quinoa flager, sesamfrø og rasp sammen
- Vend dine nuggets deri (hvis man ønsker, at ekstra meget panering skal hænge ved, kan man dyppe sine nuggets i sammenpisket æg inden)
- Steg nuggetsne i olie på panden, og server straks når de er tilberedt
- Jeg serverede mine nuggets med pasta og salat, men andre sammensætninger vil også fungere fint :-)
hvor er de fine :)
SvarSlet- jeg skal helt sikkert også lave pink nuggets - så cute :)
kh maria
Ja de er utrolig fine! Og så er de endda også fulde smag! Så ja jeg kan helt klart anbefale dem :-)
Slet- Bettina